Значення закусок і холодних страв у харчуванні
Риба і рибні продукти
М'ясо і м'ясопродукти
Сири тверді та м'які сичужні, плавлені, розсільні, кисломолочні
Види хлібу
Характеристика бутербродів
Технологія приготування бутербродів
Технологія приготування салатів та вінегретів
Холодні страви й закуски з овочів і грибів
Закуски і холодні страви з сиру, яєць, молока.
Технологія приготування страв і закусок з риби, рибних продуктів
Холодні страви і закуски з м'яса і птиці
Сири: види, характеристика (презентація)
Риба і рибні продукти
М'ясо і м'ясопродукти
Сири тверді та м'які сичужні, плавлені, розсільні, кисломолочні
Види хлібу
Характеристика бутербродів
Технологія приготування бутербродів
Технологія приготування салатів та вінегретів
Холодні страви й закуски з овочів і грибів
Закуски і холодні страви з сиру, яєць, молока.
Технологія приготування страв і закусок з риби, рибних продуктів
Холодні страви і закуски з м'яса і птиці
Сири: види, характеристика (презентація)
Немає коментарів:
Дописати коментар