Т-2 (12). МКО м'яса, птиці, субпродуктів. Приготування н/ф з них.

Обробка субпродуктів з птиці (презентація)
МКО птиці та приготування н/ф з неї (презентація)

Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші

Кулінарне розбирання і обвалювання свинячої, баранячої і телячої туш

Прийоми приготування напівфабрикатів з м’яса

Сортування і кулінарне використання частин м'яса яловичини

Великошматкові н/ф з яловичини, баранини та свинини

Порційні н/ф з яловичини

Порційні н/ф для смаження з м’яса свинини, баранини, телятини

Порційні н/ф з м'яса для тушкування:

Дрібношматкові напівфабрикати з м'яса

Н/ф з січеної натуральної маси з м’яса

Розбирання та заправляння птиці

Котлетна та кнельна маса з птиці.приготування н/ф

Приготування н/ф із субродуктів

Види паніровок

Немає коментарів:

Дописати коментар