Обробка субпродуктів з птиці (презентація)
МКО птиці та приготування н/ф з неї (презентація)
Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші
Кулінарне розбирання і обвалювання свинячої, баранячої і телячої туш
Прийоми приготування напівфабрикатів з м’яса
Сортування і кулінарне використання частин м'яса яловичини
Великошматкові н/ф з яловичини, баранини та свинини
Порційні н/ф з яловичини
Порційні н/ф для смаження з м’яса свинини, баранини, телятини
Порційні н/ф з м'яса для тушкування:
Дрібношматкові напівфабрикати з м'яса
Н/ф з січеної натуральної маси з м’яса
Розбирання та заправляння птиці
Котлетна та кнельна маса з птиці.приготування н/ф
Приготування н/ф із субродуктів
Види паніровок
МКО птиці та приготування н/ф з неї (презентація)
Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші
Кулінарне розбирання і обвалювання свинячої, баранячої і телячої туш
Прийоми приготування напівфабрикатів з м’яса
Сортування і кулінарне використання частин м'яса яловичини
Великошматкові н/ф з яловичини, баранини та свинини
Порційні н/ф з яловичини
Порційні н/ф для смаження з м’яса свинини, баранини, телятини
Порційні н/ф з м'яса для тушкування:
Дрібношматкові напівфабрикати з м'яса
Н/ф з січеної натуральної маси з м’яса
Розбирання та заправляння птиці
Котлетна та кнельна маса з птиці.приготування н/ф
Приготування н/ф із субродуктів
Види паніровок
Немає коментарів:
Дописати коментар