Значення солодких страв, їх класифікація. Характеристика плодів та ягід
Характеристика тропічних та субтропічних плодів; горіхоплідних та ін.
Страви з плодів та ягід у натуральному вигляді
Характеристика цукру, меду та ароматичних речовин
Компоти і фрукти в сиропі, узвари
Приготування киселів
Характеристика драглеутворюючих речовин
ТП страв з утворенням желе
Гарячі солодкі страви
ТП напоїв. Приготування чаю
ТП кави
Какао і шоколад
Характеристика тропічних та субтропічних плодів; горіхоплідних та ін.
Страви з плодів та ягід у натуральному вигляді
Характеристика цукру, меду та ароматичних речовин
Компоти і фрукти в сиропі, узвари
Приготування киселів
Характеристика драглеутворюючих речовин
ТП страв з утворенням желе
Гарячі солодкі страви
ТП напоїв. Приготування чаю
ТП кави
Какао і шоколад
Немає коментарів:
Дописати коментар