Т - 9 (19). ТП страв з м'яса, птиці, субродуктів

Значення м’ясних страву харчуванні. Процеси, що відбуваються в м’ясі під час теплової обробки

Варені м’ясні страви

Правила смаження м’яса. Страви зі смаженого м’яса великим шматком

Технологія приготування страв із смаженого м’яса (яловичини) порційними шматками

Технологія приготування та відпуск страв із смаженого м’яса дрібної худоби

Технологія приготування та відпуск страв із смаженого м’яса дрібними шматками

Тушковані страви з м'яса

Запечені м’ясні страви

Страви з січеної натуральної маси з м’яса

Приготування страв з птиці. Варені страви з птиці

Смажені страви з птиці, дичини, кролика

Тушковані страви з птиці

Страви з січеної натуральної та котлетної маси з птиці, кролика, дичини

Страви із субпродуктів

Немає коментарів:

Дописати коментар