Процеси, що відбуваються під час замісу і бродіння, обробки та випікання тіста
Розпушувачі тіста: характеристика. Технологічні властивості борошна. Підготовка сировини до замішування тіста
Приготування начинок
Приготування рідкого прісного тіста та виробів з нього
Технологія приготування дріжджового тіста безопарним і опарним способом
Борошняні кулінарні вироби з дріжджового тіста (порційні)
Технологія приготування багатопорційних виробів з дріжджового тіста
Технологія приготування піци різних видів
Прісне здобне тісто і вироби з нього
Розпушувачі тіста: характеристика. Технологічні властивості борошна. Підготовка сировини до замішування тіста
Приготування начинок
Приготування рідкого прісного тіста та виробів з нього
Технологія приготування дріжджового тіста безопарним і опарним способом
Борошняні кулінарні вироби з дріжджового тіста (порційні)
Технологія приготування багатопорційних виробів з дріжджового тіста
Технологія приготування піци різних видів
Прісне здобне тісто і вироби з нього
Немає коментарів:
Дописати коментар